Magician Lite е многофункционална лека интелигентна роботизирана ръка. Това е един от основните продукти в образователната гама на Dobot, създадена за K12 образование. Студентите могат да взаимодействат с Magician Lite, използвайки софтуер, хардуер и интерфейси за разширение, за да увеличат максимално творческата си свобода. С този комплект за преподаване на AI учениците могат да преживеят сценарии с AI от реалния свят, да се включат в поредица от практически дейности и да бъдат вдъхновени да създават прототипи на собствени AI решения.

Magician е многофункционална настолна роботизирана ръка за практическо обучение. Възможност за работа с различни крайни инструменти, поддържа 3D печат, лазерно гравиране, писане, рисуване и манипулиране на различни обекти. Има 13 интерфейса за разширение и поддържа над 20 езика за програмиране, отключвайки неограничени възможности за по-нататъшно развитие.

Basic AI Kit помага на начинаещите да разберат основите на роботиката, електрониката, AI basic и Arduino. Учителите и учениците могат да вдъхнат живот на AI, като създават игри с хардуер и софтуер и дори използват процеса на инженерно проектиране, за да разбият проблем и да проектират и изградят решение.

Vision Kit предоставя софтуерна и хардуерна платформа, базирана на развитие на визията. Със софтуера за плъзгане и пускане потребителите могат да настроят сценарий за приложение, базирано на визията, в рамките на минути. Учениците и учителите могат да разработват проекти, базирани на изследвания, симулация на AI алгоритъм и индустриални приложения, базирани на визия.