Екзоскелетните комплекти EduExo и EduExo Pro позволяват на ученици, студенти и преподаватели да учат и преподават технологията на екзоскелета. Комплектите „направи си сам“ съдържат всички части и компоненти, от които се нуждаете, за да сглобите екзоскелет за ръката. В допълнение, изчерпателен наръчник предоставя теоретични познания и съдържа уроци за това как да сглобите хардуера, да проектирате основни контролери и как да използвате екзоскелета, като входно устройство за собственоръчно направена видео игра.

Обучение с EduExo                                                                                                                                                                                           

EduExo позволява на всеки да получи основни познания за роботизираните екзоскелети. Той е идеално средство за гимназисти и студенти, които се подготвят за кариера в носимата роботика и искат да научат технологията, така и за производители и любители, които търсят интересен и забавен проект в една завладяваща област.

Преподаване с EduExo Pro

EduExo Pro е разширена версия на EduExo образователен комплект екзоскелет, който включва допълнително съдържание и по-мощен хардуер. Той е подходящ за преподаване в работни групи в училищата, позволявайки на учениците да придобият практически опит. EduExo Pro може да бъде персонализиран по много начини, от прилагане на по-усъвършенствани стратегии за  контрол, до добавяне на хардуерни модули.