Go 1 Edu е четирикрак мобилен робот, предлагащ много възможности. Той е създаден за разработване на приложения свързани с роботика в сферата на услугите и автономно наблюдение. Роботизираното куче оборудвано с най-модерна технология може да се използва във всяка лаборатория за преподаване, изследване или развитие.

GO1 Edu Basic Version

Go 1 се движи със скорости до 4,7 м/с или около 17 км/ч и поддържа следните движения ходене, тръс, изправяне след падане, танц и др.

Има здраво, леко шаси, което е изключително устойчиво на механични въздействия.

Може да носи малки товари със средно тегло 5 кг до максимум 10 кг и тежи само 12 кг.

Go1 Edu Basic Verson е оборудвана с 3 Jetson Nano суперкомпютъра.

Оборудван със смарт камера и поддържа видео предаване в реално време.

Оборудван с интелигентна система за странично следване на потребителя.

Поддържа API за програмиране на изследвания.

GO1 Edu Explorer Version 1

Тази версия предоставя на потребителите да програмират робота за разпознаване на жестове, VSLAM(Визуална едновременна локализация и картографиране) и други вторични разработки (професионално вторично развитие) (задълбочено обучение, машинно обучение и т.н.)

GO1 Edu Explorer Version 2

Тази версия предоставя освен изброените във версия GO1 Edu Explorer Version 1 функционалности допълнителни 4 функции за възприемане: динамично избягване на препятствия, планиране на навигация, изграждане на карта и самопозициониране.

Ползи: Програмиране, анализ на данни, експериментиране, запознаване с компонентите и конструкцията на автономната роботика, управление на роботи и др.